• Koko nimeltään Tate Dixon, tunnetaan Tatena
• Arvioitu syntymäpäivä 06.04. (18 v.), löydetty Sham Shui Pon kaduilta, HK
• Mies, hetero, ei seurustele tällä hetkellä
• Isät USA:n kansalaisia, biologiset vanhemmat hongkongilaisia

• Opiskelee high schoolin 12.luokalla (senior)
• Klikitettiin aluksi taviksiin, mutta siirtyi sitemmin pahisten joukkoon
• Toisena koulupäivänä antoi selkään itseään kiusanneille rikkaille, joten luonteensa puolesta pääsi vaihtamaan kastia
• Harrastaa lukemista, tarkka-ammuntaa, itsepuolustusta, hakkerointia ja autonsa jumalointia
• Asuu perheensä kanssa osoitteessa 157 Clarke Avenue, Staten Island, NYC


FAMILY
Isä Glen Clarke, 45 -vuotias ja kuuluu maailmanlaajuisen rikollisjärjestön, 14K Triadin, palkkalistoille. Muodostaa kolmen muun kanssa tiiviin iskuryhmän ja asuvatkin saman katon alla. Porukan johtaja ja aivot, sekä lähitaisteluiden ammattilainen. Päällisin puolin paljon vaativa perfektionisti ja tuntuu saavan jonkinlaisia kiksejä ollessaan oikeassa. Taten isähahmoista järkkymättömin, vakain ja penaalin terävin kynä - ja Nicholaksen jokapäiväinen painajainen saadessaan tämän (lähes poikkeuksetta aina) kiinni lusmuilusta. Neljästä isästä vähiten kotona, mutta on usein viestittelemässä Tatelle ja kysymässä kuulumisia.
Isä Steve Park. Erikoistunut räjähteisiin, ryhmän mekaanikko ja jokapaikanhöylä. Neljänkymmenen paremmalla puolella oleva, maailmaa nähnyt mies. Vastuussa ruoanlaitosta ja onkin jatkuvasti huolissaan Taten syömisestä, vaikka on opettanut tälle kaikki reseptinsä. Unohtamatta tietenkään oikeaa paloittelutekniikkaa, erilaisten keittiövälineiden hyödyntämistä ja tehokasta ajankäyttöä. Huumorintajuinen ja uhkapeleihin taipuvainen mies - ei ole suinkaan harvinaista yllättää tätä sijoittamasta rahojaan erilaisiin internetpeleihin tai löytää kasinoiden pöytien äärestä viskomasta panoksiaan. Tupakoija, mutta on luvannut antaa Tatelle ympäri korvia jos löytää tämän polttamasta.
Isä Nicholas O'Neal, 37 -vuotias ja hallitsee erilaisten terä- ja ampuma-aseiden käytön - erikoistunut tarkka-ammuntaan. Oli isistä ensimmäinen, joka ihastui Tateen vieraillessaan hongkongilaisessa orpokodissa. Leppoisa, rento - toisinaan vähän liiankin - ja säästötilien parhain ystävä. Sanoo harrastavansa naisia ja saattaa pyörittää parhaimmillaan kolmea daamia samaan aikaan. Huolehtii asunnon siivouspuolesta, sillä ei omista minkäänlaisia lahjoja ruoanlaittoon liittyen. Värvää Taten usein siivousavukseen ja hyvin monesti päätyy lopulta loikoilemaan sohvalle, osoittaen pojalleen mielestään lisäsiivousta tarvitsevat alueet.
Isä Trevor Dixon. Taten adoptiovanhempi, mutta kopeloidut rekisteritiedot ja väärennetyt paperit osoittavat tämän olevan biologinen isä. Työskentelee ryhmänsä hakkerina ja tietotekniikkavelhona. Vei vaimonsa Sarahin vihille ollessaan 19. Vaikka ikää tällä on mittarissa kolmenkymmenenkuuden ikävuoden verran niin vapaa-aika kuluu usein Diablo III:n ja Play Station 3:sen parissa - ei kuitenkaan myönnä olevansa peliaddikti. Jokseenkin jäykkä ja vaisu luonteeltaan, ja tekee usein niin kuin käsketään vaivautumatta edes vänkäämään vastaan. Asuu käytännönsyistä eri taloudessa kuin vaimonsa.
Äitihahmo Sarah Dixon, miehensä tavoin on Tatelle adoptio- että biologinen vanhempi. Kasvattanut tämän omana poikanaan aina siitä lähtien kun aviomies päätti lainata nimeään tälle. Hivenen yli kolmekymmentäviisi vuotias siivousfriikki ja sisustuksen jumalatar, joka on aina nyrpistelemässä nenäänsä epäsiisteydelle ja huonolla maulla valitulle sohvalle. Dominoiva, pitää miehensä tossun alla, energinen, sivistynyt mutta myös samalla estottomasti rakastava karhuäiti. Hyvin näreissään siitä, ettei Tatelle ole iskostunut sanan 'äiti' käyttäminen 'Sarahin' sijaan. Tiennyt miehensä rikollistaustoista ensitapaamisesta lähtien ja suhtautuu asiaan suopeasti.
LOOKS
Tate on niitä aasialaisia, jotka luokitellaan nössyköiksi ulkonäkönsä perusteella. Pyöreähköt kasvot, huolellisesti laitetut ruskeat hiukset ja virheetön, tasainen iho, joka ei näytä koskaan kokeneen murrosiän finnisadetta leimaavat hänet söpöksi yksilöksi. Nallekarhumaisen hellyyttävyytensä vuoksi hän herättääkin lähes poikkeuksetta aina vanhemmissa naisissa äidinvaistojen heräämisen ja onkin erityisen suosittu kolme-nelikymppisten keskuudessa. Lisäksi hän on huomannut vetävänsä puoleensa pikkusiskonsa ikäisiä tyttöjä - omanikäiset ovatkin sitten aivan oma lukunsa.
Ruumiinrakenteeltaan Tate on hoikka, muttei kuitenkaan luuviulu - päivittäiset itsepuolustustreenit ovat mahdollistaneet lihasmassan kunnossapidon ja kasvatuksen. Jalat ovat pidemmät suhteessa yläkroppaan, mutta sopivissa määrin. Pituutta häneltä löytyy 183 sentin verran, mutta kokee itsensä tapiksi, josta lähteekin kiitokset ylipitkälle parhaalle ystävälle.

Hongkongilaisten sukujuurtensa vuoksi hänen silmänsä ovat vinot ja tummanruskeat. Hiukset ovat alunperin ruskeaan vivahtavat mustat, mutta nykyiseltä väriltään keskiruskeat. Malliltaan ne ovat olleet jo vuosia samanlaiset; edestä pidemmät, takaa kynitymmät. Ulos lähtiessään Tate stailaa ne lähes poikkeuksetta geelin avulla, mutta kotona nököttäessään harvoin vaivautuu tekemään niille juuri mitään. Jos hän sattuu edellisenä iltana pesemään hiuksensa ja menemään nukkumaan ne vielä kosteana niin voi olla 100% varma, että aamulla - erityisesti otsatukka - törröttää kaikkiin eri ilmansuuntiin. Yleensä arkena Tate ei tee tätä virhettä, mutta viikonloppuisin sitäkin useammin, jolloin hän korjaa erheensä nostamalla otsatukkansa - trendikkäälle - poninhännälle, pois silmien edestä.
Kulmat ovat paksut ja tummat. Nenä ja huulet ovat suhteessa muihin kasvonpiirteisiin. Purukalusto on valkoinen ja virheetön säännöllisen pesun ja lääkärikäyntien ansiosta.
Tatuoinnit ja lävistykset ovat hänelle vieras asia, eikä näin ollen omista sellaisia. Arpia löytyy kuitenkin niiden edestä; pari selästä, jalasta, ja suurin keskittymä vasemmasta kädestä, jotka hän sai jouduttuaan auto-onnettomuuteen vuosi takaperin.

Puketumisen suhteen Tate pyrkii olemaan tyylikäs, muttei kuitenkaan ole innokas muodin seuraaja; hän ostaa sitä mistä itse pitää. Farkut ovat kuitenkin hänen lähestulkoon jokapäiväinen kulutuksen kohteensa ja niitä hän omistaa useat - ne kuuluvat myös vapaa-ajan vaatetukseen. Samoilla linjoilla menevät myös erilaiset tennarit, jotka vievät suuremman tilan eteisen kenkäkaapista kuin muut ja muiden kengät yhteensä.
Vaatemerkeistä hän ei ole kovinkaan perillä, joten käyttää huolettomasti merkki- ja halpisvaatteita sekaisin. Kengissä hän puolestaan suosii eniten mm. All Star Converseja, Adidasta ja Pumaa.PAST
Chang Ji (nykyiseltä nimeltään Tate) syntyi Hong Kongissa sijaitsevan Sham Shui Pon naapurustoon, joka tunnetaan vielä tänäkin päivänä varattomien ihmisten asuinalueena. Chang Ji ei ollut odotettu tapaus - abortti olisi tullut kyseeseen jos äiti olisi omistanut sen vertaa rahaa, mutta koska yksinelävänä, köyhänä ja työttömänä rahan tienaaminen oli mahdotonta niin lapsi saatettiin maailmaan kotona naapurien avustamana. Äiti ei kuitenkaan aikonut pitää lastaan, hänellä oli jo tarpeeksi vaikeaa elättää itsensä, saati sitten vastasyntynyt lapsi. Joten kaksi päivää synnytyksestä äiti matkusti vähäisillä rahoillaan Hong Kongin parempimaineiselle alueelle ja hylkäsi lapsensa yleisroskikseen toivoen, että joku löytäisi tämän ja veisi kotiinsa - aivan kuten elokuvissa. Äidin toive toteutui puoliksi; muuan herrasmies löysi huutavan pojan roskiksesta, mutta oman kotinsa sijaan vei tämän orpokotiin, jossa tämä sai nimen Chang Ji.

Chang Ji varttui ensimmäiset kaksi elinvuottaan orpokodissa, odottaen muiden lasten tavoin uuteen kotiin pääsemistä ja vanhempien saamista. Hän oli jo tuolloin omien teidensä kulkija, eikä sen erityisemmin kiinnostunut leikeistä muiden lasten kanssa, yrittivät hoitajat ties mitä. Ei hän antisosiaalinen ollut, hän vain oli mielummin itsekseen.
Yhtenä päivänä hänen kohtalonsa muuttui. Nicholas O'Neal -niminen herra oli bisnesmatkalla Hong Kongissa ja kuului 14K Triad rikollisjärjestöön, jonka jäsenistöön sattui lukeutumaan myös Chang Jin orpokodin perustaja. Herrat olivat sopineet tapaavansa toisensa orpokodin toimistossa, mutta kun Nicholas saapui paikalle, ilmoitti yksi hoitajattarista ettei perustaja ollut vielä tavattavissa. Ja mitäkö herra O'Neal teki odottaessaan rikoskumppanin saapumista? Tietenkin tutustui lapsiin. Pienen hetken kestäneen leikkihetken jälkeen Nicholas iski silmänsä itsekseen leikkivään poikaan, Chang Jiin, ja liittyi tämän seuraan jättäen muut lapset leikkimään keskenään. Miehen ei tarvinnut leikkiä pojan kanssa kuin puolisen tuntia, kun jo tiedosti menettäneensä sydämensä tälle. Poika oli hyvin suloinen tapaus ja erityisesti Nicholas piti siitä, kun sai lapsosen hymyilemään. Heidän kommunikointinsa oli kuitenkin se kaikista ratkaisevin tekijä, joka sai hänet rakastumaan tähän täysin; Chang Ji ei ymmärtänyt hänen puhettaan, mutta toisti hänen sanojaan kuin papukaija ja nauroi joillekin hauskalta kuulostaville sanoille.
Sama rakastuminen tapahtui Nicholaksen tiimin jäsenelle, Steve Parkille, joka oli lyöttäytynyt ystävänsä seuraan seuraavalle vierailukäynnille. Heille tuli suorastaan pakkomielle saada poika mukaansa Yhdysvaltoihin. He keksivät jopa - olevinaan - hyvän syyn, miksi he nimenomaan tarvitsivat pojan; Olihan se hivenen epäilyttävää, että neljä aikuista miestä asui samassa asunnossa, lapsiperheiden keskellä, puhumattakaan siitä, etteivät he olleet koskaan näyttäytyneet naapureilleen. Ja jos he sattuisivat jäämään kiinni rikoksistaan, voisivat he aina vedota oikeudessa kasvattavansa lasta. Järkeenkäypää? Tuskinpa. Heidän ryhmänsä johtaja, Glen Clarke, ei ollut samaa mieltä herrojen kanssa.
Tässä vaiheessa Dixonit astuivat kuvaan. Nicholas kierona paskana oli vainonnut Trevorin vaimoa, Sarahia, Chang Jin kuvilla ja puhunut tämän ympäri haluamaan lapsen. Trevor ei omasta mielestään ollut valmis hankkimaan omaa lasta, joten Sarah vaati saada "adoptoida" Chang Jin lievittämään lapsikuumettaan, johon Trevor ei jonkin ajan kuluttua pystynyt sanomaan enää yhtään mitään.

Chang Ji siirtyi Dixoneille siinä vaiheessa kun orpokodille vilautettiin muhkeaa setelipinkkaa ja uusi, hienompi talo rakennettiin. Trevor hoiti kuukaudessa vaikutusvaltaisten hakkerisuhteittensa avulla Chang Jille syntymätodistuksen Kalifornialaisen sairaalan tietojärjestelmään, henkilökortin, passin ja uuden nimen. Sinä päivänä kun Yhdysvaltoihin suuntaava lento nousi ilmaan Chang Ji aloitti uuden elämänsä nimellä Tate Joan Dixon.

Vain vuotta myöhemmin, Taten ollessa kolmen vanha, perheeseen syntyi tyttövauva, joka sai nimen Haylee. Niihin aikoihin Sarah muutti tyttärensä kanssa omaan asuntoon, sillä halusi keskittyä prinsessaansa, eikä uskonut sen onnistuvan neljän miehen pyöriessä jaloissa. Hän kuitenkin kävi usein vierailemassa Taten luona.

Tate varttui neljän rikollismiehen ja yhden karhuäidin kaltaisen naisen huomassa. Hän omaksui nopeasti sekalaisen perheensä elämäntavat ja amerikkalaisten elämäntyylin. Hän eli aivan kuten kuka tahansa ikäisensä lapsi ja oppi nopeasti puhumaan englantia ensimmäisenä äidinkielenään. Sarah halusi kuitenkin kunnioittaa Taten kotimaata joten opetti tälle toiseksi äidinkieleksi mandariinikiinan. Brittienglanti ja islanti tulivat lisämausteena Nicholaksen puolelta. Lisäksi isät ottivat elämäntehtäväkseen opettaa pojalleen kaiken mitä vain osasivat aina tarkka-ammunnasta räjähteisiin, valmistaen tätä pahimpaan mahdolliseen. Tate kasvatettiinkin tietämään perheensä rikollistaustoista. Muuten hänen lapsuutensa oli täysin normaali.

Peruskoulun ensimmäisellä luokalla Tate joutui erilaisen ulkonäkönsä ja vetäytyvän luonteensa vuoksi koulukiusaamisen uhriksi. Mutta poiketen muista uhreista, hän ei masentunut, lannistunut tai traumatisoitunut siitä. Pikemminkin kiusaaminen sai hänet mitä erilaisimpiin ongelmiin ja rehtorin kanslia oli hyvinkin tuttu paikka, sillä hän antoi takaisin kiusaajilleen. Hän sai ongelmapesäkkeen maineen otsaansa, koska ei kyennyt ratkomaan asioita sanoin vaan nyrkein. Yhä tänäkin päivänä hän kantaa leimaa otsassaan, vaikka onkin oppinut uhkailun jalon taidon.

Taten täytettyä 15, perhe keräsi kimpsunsa ja kampsunsa, ja muutti New Yorkiin ylemmän tahon käskystä. Myös Sarah ja Haylee seurasivat ryhmärämää, mutta niin kuin olettaa saattaa, he muuttivat jälleen erilleen miehistä.
Normalisoitunutta perhe-elämää ehti kestää vain pari kuukautta muuton jälkeen, kun yhtenä päivänä perheen pää, Glen, sai puhelinsoiton Nicholakselta, joka kertoi hänen, Taten, Trevorin ja Stevenin joutuneen auto-onnettomuuteen. Kaikki neljä kiikutettiin sairaalaan tutkimuksiin. Nicholas ja Trevor olivat olleet sinällään onnekkaita, he selvisivät vähäisillä vammoilla, kun taas Tate ja Steven joutuivat leikkaussalin puolelle hoidettavaksi. Stevenin päätä parsittiin kiinni samalla kun Taten vasemmasta kädestä poistettiin lasin palasia, joista jotkut olivat porautuneet syvälle käteen. Lisäksi Taten jalka pistettiin pakettiin hiusmurtuman vuoksi.
Steven selvisi pelkällä säikähdyksellä, kun taas Tate havaitsi kädessään jotain epänormaalia; käsi tuntui voimattomammalta kuin ennen, särki ja välillä kaukosäädin ei pysynyt otteessa. Lisäksi sormet muljahtelivat koukistusasennosta suoriksi, aivan kuin suoristuskäsky olisi tullut niihin jäljessä. Lääkärit tutkivat asiaa ja ilmeni, että käden hermoratoja oli päässyt vaurioitumaan lasin palasten johdosta. Asia tuli järkytyksenä, varsinkin Tatelle, joka luuli jo elävänsä koko loppuelämänsä käsipuolena, mutta lääkärit vakuuttivat särkylääkkeiden ja käden toiminnan ylläpitämisen auttavan asiaan, mutteivät korjaa sitä. Vammat olivat pysyvät.
Käsi ei kuitenkaan osoittautunut niin hankalaksi tapaukseksi kuin Tate oli odottanut - lukuunottamatta silloin tällöin ilmenevää kovaa särkyä. Hän pystyi elämään normaalisti, mitä nyt keskittyi käyttämään vieläkin enemmän oikeaa kättään.

High Schooliin siirryttyään hänet sijoitettiin pahisten kastiin rikkaiden rökittämisen seurauksena - mitäs kävivät hänen kimppuunsa... Hän ei pistänyt asiasta pahakseen, sillä ei ole koskaan ymmärtänyt ihmisten lokerointia. Tietysti asialla oli se hyvä puoli, että häntä osattiin ja osataan edelleenkin välttää.PERSONALITY
Luonteeltaan Tate on verrattavissa siiliin; hän näyttää sympaattiselta, helposti lähestyttävältä, viattomalta ja söpöltä otukselta. Kun siilit kokevat olonsa uhatuksi, käpertyvät ne pallolle ja nostavat piikkinsä. Myös hän tekee samoin, jos joku tuntuu liian tungettelevalta. Tosin hänen ei tarvitse nostaa piikkejään, vaan avata suunsa niin ihmiset ymmärtävät kaikota hänen ympäriltään. Tatella ei ole suurta tarvetta tutustua ihmisiin, sillä uusien tuttavuuksien myötä hänen perheensä taustojen salaaminen muuttuu yhä hankalammaksi; hän joutuu entistä enemmän miettimään sanojaan. Tämän vuoksi hänestä saa etäisen vaikutelman, mikä ei kyllä rehellisesti sanottuna mene täysin metsään. Hän ei luota helposti uusiin ihmisiin ja välttää usein vieraiden ihmisten seuraa ignooraamalla ja kävelemällä näiden ohi kuin näitä ei olisi olemassakaan. Tate lämpenee hyvin hitaasti tuntemattomille, eikä koskaan tee aloitetta tutustuakseen näihin - ellei sitten kyseessä ole tutustumista vaativa ryhmätyö.

Tate ei siis ole mikään pehmoinen nallekarhu, jota voi tuosta noin vain tulla halimaan, ja monet kokevatkin hänet suorastaan tuskastuttavaksi ihmiseksi, joka on vain parempi jättää rauhaan. Hän on omien teidensä kulkija, on aina ollut, eikä pidä siitä jos hänen elämäänsä puututaan liikaa. Sen ovat mm. hänen isänsä saaneet huomata. Tate on myös välinpitämätön siinä määrin, ettei hän aina laita merkille ympärillä tapahtuvia asioita tai noteeraa niitä millään tavalla - hän eristäytyy joskus omaan kuplaansa. Hänellä on tapana uppoutua omiin ajatuksiinsa ja sitä kautta muu maailma tuntuu ikään kuin katoavan ympäriltä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hän olisi selvillä esimerkiksi tunnilla käsiteltävästä asiasta, eikä näin ollen häntä pysty koskaan narauttamaan seuraamattomuudesta. Lisäksi hän oppii kaikista parhaiten kuuntelemalla, joten kaikki tiedostettu ja tiedostamaton kuultu jää hyvin hänen mieleensä.

Yksi hänen ehdottomin ominaispiirteensä on ivallisuus. Hän tuhahtelee, hymyilee, virnuilee... Hän saa melkein kaiken, paitsi naurun, näyttämään ja kuulostamaan ivalliselta. Erityisesti kyseinen piirre pukkaa esiin silloin kun joku hänen mielestään tekee tai sanoo jotain idioottia. Hän ei tee sitä tahallaan, se vain tulee luonnostaan.
Tate on myös vittumainen ja toisinaan jäätävä persoona. Hän suorastaan elää vittuilulle, erityisesti silloin kun kohteena on hänen (joskus aivot narikkaan unohtanut) ystävänsä Liam. Vieraille ihmisille hän ei kuitenkaan vaivaudu aukomaan päätään - silloin hän on jäätävähkö, etäinen itsensä.

Vaikka Taten olemus on mitä on, hän käyttäytyy hyvin eri tavalla läheistensä ja ystäviensä seurassa. Hän nauraa, iloitsee, pitää hauskaa, aivan kuten kenen tahansa hänen ikäisensä teinin kuuluu. Vie vain hyvän tovin, ennen kuin hän alkaa paljastaa lämpimiä värejään muille.
Tatesta on helppo kouluttaa uskollinen koiranpentu, joka ei jätä isäntäänsä pulaan tilanteessa kuin tilanteessa. Hän on aina rientämässä apuun tappohampaat terotettuina. Hänet aliarvioidaan usein ulkonäkönsä vuoksi, mikä ei ole turvallista, koska hänellä on monien vuosien takainen lähitaistelukokemus, joten suosittelen kiusaajien ja machojen ihmisten varomaan häntä.
Ehkä ei heti uskoisi, mutta Tate nauttii tuttujen ihmisten seurasta ja kokee olonsa hyväksi, oli näiden kanssa missä hyvänsä. Hän ei myöskään pistä pahakseen, jos joku ystävä keksii käyttää häntä esimerkiksi tyynynään. Läheisyys onkin yksi hänen piilotetuista piirteistään.
Lisäksi hänet on helppo saada tekemään palveluksia, vaikka aluksi hän onkin kova haraamaan vastaan - hänen tahtonsa ei ole teräksestä tehty. Tatesta on myös havaittavissa huolehtivaisuutta ja halua auttaa läheisiään, mikä ilmenee usein kyselemällä, miten toisella menee jne.

Huumorintajua häneltä löytyy, joka ei jätä ketään kylmäksi, mutta harvoin hän latelee vitsejä muuta kuin vittuiluksi naamioituna. Joskus hän saattaa tehdä poikkeuksen sääntöön, mutta harvoin. Vittuilu on paljon mieluisampaa.

Tate on opetettu hyvin vastuulliseksi nuoreksi, joka on paljon vastuussa omasta elämästään, sillä isät eivät kerkeä vahtimaan häntä 24/7. Ruoanlaitto, siivoaminen, yleensäkin kotityöt eivät ole koskaan olleet hänelle ongelma. Näin ollen isät eivät vaivaudu stressaamaan hänen koulunkäynnistään, joka on hyvin tasaista, B:n luokkaa, johtuen siitä, ettei hän vaivaudu läksyjen lisäksi opiskelemaan yhtään ylimääräistä. Kokeisiin hän osallistuu hyvään kuulomuistinsa jääneiden asioiden pohjalta.

Seurustelusuhteet ja naisasiat eivät ole arvatenkaan Taten vahvuus. Yhden yön juttuja ja yksi seurustelusuhde mahtuu hänen elämäänsä, muttei muuta. Hän harvoin vaivaa päätään naisasioilla, sillä kokee olevansa tyytyväinen ystäviensä ja itsensä kanssa. Hän ei tarvitse muuta.


OTHER STUFF

- äidinkielenä amerikanenglanti, toisena äidinkielenä kiina, hallitsee myös brittienglannin, islannin ja saksan
- omistaa Applen tuoreimman iPhone-mallin, iPhone 6, kiitos tiheään tahtiin puhelimia vaihtavan Trevorin
- harrastaa isiensä kanssa paintballia kotipihaan kuuluvassa metsikössä
- lievästi tuoksuherkkä, liljat ja vahvasti tuoksuvat kasvit aiheuttavat mm. nenän tukkoisuutta ja aivastelua...
- ... puhumattakaan liian paljon käytetystä haju- tai partavedestä, joka tarpeeksi kauan haisteltuna aiheuttaa päänsärkyä
- saanut rakkaan citymaasturinsa 18 -vuotis syntymäpäivälahjaksi
- Beats by Dr. Dre -kuulokkeiden suurkuluttaja...
- ... sijoittanut vähän aikaa sitten Monster Beats by Dr. Dre Studio High-Definition Headphones around-ear -kuulokkeisiin joita kantaa lähes poikkeuksetta mukanaan
Kasvojaan lainaa -