"It’s such a waste watching you fall apart by myself.
Don’t you wanna kill me?"




"This is now the beginning"


Kastettu kiinalaisittain Cheng Lifeniksi | Manner-Kiinan ulkopuolella liikkuu nimellä Joan Cheng | Tutuille Joan tai Lily
Nimetty isoisoäitinsä Fan Lifenin mukaan | Lifen on kiinaa, tarkoittaa 'älykäs ja kukkien tavoin tuoksuva'

Syntynyt 26.07. Guangzhoussa, Kiinassa | 31 - vuotias | Asuu Manhattanin rajamailla sijaitsevassa omakotitalossa
Kauniimman sukupuolen edustaja, tuntee vetoa miehiin | Sinkku | Eronnut aviomiehestään vuonna 2017

14K Triadin alipäällikön (Deputy Mountain Master) tytär ja luottomies | Perii isänsä paikan ajan ollessa kypsä
Henkilöllisyys tarkoin varjeltu triadin ulkopuolella ja vain harvat järjestöt ovat tietoisia tämän olemassaolosta
Käyttää belladonnan myrkkyä huumatakseen uhrinsa, jotka lopuksi murhaa akupunktiotaidoillaan
Tai sitten lyhyen kaavan mukaan murhatessaan ampuu suoraan kuulan kalloon

Tehtävänä vedellä Yhdysvalloissa toteutettavien operaatioiden naruista New Yorkista käsin
Peitetyönään toimii anestesialääkärinä | Suorittanut vaadittavat testit saadakseen luvan toimia Yhdysvalloissa
Työskentelee New York-Presbyterian University Hospital of Columbia and Cornellin alaisuudessa


FAMILY
14K Triadin alipäällikköisä Cheng Huan. Viisas, jämäkkä mies, jonka Joan on visusti kietonut pikkurillinsä ympärille. Vaatii paljon jälkikasvultaan, eikä salli epäonnistumisia. Ei suostu myöntämään sitä, että antaa kuopukselleen jatkuvasti erityiskohtelua, minkä jokainen perheenjäsen on huomannut, Joan mukaanlukien. Läheinen tyttärensä kanssa, vaikkei keskustelekaan tämän kanssa läheskään yhtä paljon kuin vaimonsa. Pitää huolen siitä, että Joan on turvassa ja loikin tälle valehenkilöllisyyden. Lisäksi lähettää tälle aina tarpeen tullen uusia aseita ja belladonnan myrkkyä rajojen ylitse, kiitos triadin vaikutusvaltaisten yhteistyökumppaneiden, joita on ympäri maailmaa.
Hienostorouvan tittelin saanut äiti Liu Wen, 59 -vuotias kotirouva, joka juoksuttaa palvelijoitaan sen minkä kerkeää. Rakastaa lapsiaan, mutta vaikuttaa hyvin välinpitämättömältä erityisesti poikiensa suhteen, mikä johtuu puhtaasti siitä, ettei ole saanut puuttua näiden kasvatukseen samalla tavalla kuin tyttärensä. Huomattavasti läheisempi Joanin kanssa ja usein keskustelee tämän kanssa puhelimessa kera viinilasin. Helposti naputtava, diivamainen nainen, jolle on turha sanoa ei ilman paskamyrskyn nousemista. Harvinaisen selvillä triadin menosta, mutta esittää tietämätöntä, mikä vain kuuluu tämän rooliin.
Isän vasempana kätenä toimiva isoveli Cheng Shan. 34 -vuotias perheen pää, joka kilpailee isänsä asemasta Joanin kanssa. Eivät ole juurikaan yhteyksissä, sillä keskittyy isänsä pään kääntämiseen periäkseen tämän tittelin, joten siskolle ei jää paljoa aikaa. Kiero kuin korkkiruuvi, vihaa epäonnistumista, tekee paljon töitä näyttääkseen hyvältä triadin silmissä. Naimisissa ja yhden lapsen isä.
Triadin sotilasryhmien johtaja, isoveli Cheng Tao. Ei ole niin kunnianhimoinen kuin veljensä, ja onkin tyytyväinen nykyiseen asemaansa. Veljeksistä se, joka on enemmän Joaniin yhteydessä, koska ei joudu kilpailemaan tämän kanssa isän kiintymyksestä. Ikää lasissa 33 vuoden verran. Melko vaitonainen, ankara, elämäänsä tyytyväinen tapaus.


14K TRIAD
Tulossa tarkempi selostus myöhemmin..



x x x x

LOOKS
Ulkoisesti Joan on 172 cm pitkällä varrellaan, naisellisilla muodoillaan ja pitkine säärineen kuppiin menevä tapaus, joka vetoaa hyvin usein aasialaisiin miehiin - miksei myös länsimaalaisiinkin. Kiinalaisten naisten tavoin raajat ovat pitkähköt ja sirot, eikä hänellä näennäisesti ole lihasta lainkaan. Fyysisesti Joan ei siis ole se varteenotettavin lähitaistelija, ja nainen tietää vain itsepuolustuksen alkeet. Lihasta kuitenkin löytyy ja hän käy sitä säännöllisesti treenauttamassa, tosin lihaskunto- ja kiinteytysmielessä.
Vieraiden ihmisten silmissä Joan on elegantti, itsensä arvokkaasti kantava nainen, jolla on kasvoillaan viettelevä ja ripauksen härnäävyyttä sisältävä perusilme. Tummanruskeista silmistä on myös havaittavissa jonkin asteista tietäväisyyttä. Tätä kokonaisuutta korostavat ylöskääntyneet suupielet, kaarevahko nenä ja pyöreät kasvot.
Meikin suhteen Joan on huoliteltua ulkonäköä rakastavaa tyyppiä, joka selvin rajauksin korostaa silmiään saaden ne näyttämään suuremmilta, mitä ne todellisuudessa ovat. Huuliin hän usein sipaisee pinkin ja punaisen välimaastossa liikkuvaa huulipunaväriä ja viimeistelee lookin huulikiillolla.

Hiusten suhteen Joania voitaisiin jopa pitää elävänä todisteena siitä, että oikealla ihmisellä lyhyet hiukset tekevät ihmeitä; nainen on huomattavasti feminiinisempi lyhyillä kutreillaan. Väriltään ne ovat lämpimän ruskeat, joiden tummanruskeaa juurikasvua joudutaan aina silloin tällöin käydä vaalentamassa ja värjäämässä piiloon ammattilaisen tykönä. Hiusten muotoiluun Joan käyttää paljon vaivaa aamuisin, eikä suostu lähtemään ovesta ulos ennen kuin ne ovat juuri niin kuin hän itse haluaa. Pitoa niihin saadaan hiuslakalla ja joskus geelillä.

Joan rakastaa kauniita, näyttäviä koruja, joita käyttää mielellään juhlavaatetuksessaan. Ei ole myöskään mahdotonta, että häneltä löytyy niitä myös arkivaatetukseen yhdistettynä. Yleisesti ottaen hänen tyylinsä on kalliilla maulla varustettu, eikä hänen kaapistaan löydy kuin vain ja ainoastaan merkkivaatteita – myös pelkät olohousut ovat kallleinta mahdollista merkkiä. Hänen kulmakivensä pukeutumisen suhteen onkin se, että asukokonaisuuden tulee näyttää mahdollisimman siistiltä, asialliselta ja jos mahdollista, haiskahtaa kalliilta. Kotona ollessaan Joan pukeutuu yli-isoihin paitoihin ja legginsseihin. Suorittaessaan triadin antamaa tehtävää hänellä on poikkeuksetta yllään joko siisti bleiseri yhdistettynä tiukkojen farkkujen ja paidan kanssa tai sitten kauluspaita ja tummat housut. Joan on korkokenkien suurkuluttaja, joka liikkuu korot jalassaan melkeinpä 24/7, ja mitä korkeammat korot, sen parempi. Anestesialääkärinä työskennellessään hänellä tosin ei ole mahdollisuutta niillä sipsutella, mutta kaikkina muina aikoina kylläkin.




PAST
Cheng Lifen, nykyään paremmin tunnettuna Joan Cheng, syntyi perheensä kuopukseksi, jossa oli jo ennestään kolme ja kaksi vuotta vanhemmat pojat. Joanin isä, silloinen 14K Triadin rivisotilas, ei ollut innostunut tyttärensä syntymästä, koska oli halunnut kolmannen pojan. Tytär ei ollut minkään arvoinen tämän silmissä. Kuitenkin, kun isä näki tyttärensä ensikerran menetti tämä sydämensä tytölle välittömästi ja auttamattomasti.
Jo siitä hetkestä lähtien Joan on ollut isänsä silmäterä ja arvokas pikku prinsessa, joka vain odottaa tilaisuutta puhjetakseen täyteen kukkaan.

Joan varttui opetellen moitteettomia käytöstapoja, eleganttiutta ja kylmähermoisuutta äitinsä johdolla, joka oli päättänyt tehdä tyttärestään hienostorouvan aivan kuten itsekin oli. Äidille oli tärkeää saada hänet mukaan seurapiireihin ja kasvattaa hänestä itsenäinen nainen, joka pystyisi kontrolloimaan tulevaa aviomiestään ja näyttämään tälle kaapin paikan tarvittaessa. Hienostonaisen kasvatuksen lisäksi isä oli päättänyt testata tyttärensä älykkyyttä ja luonnetta, joka määritti sen, kasvattaisiko tämä Joanin triadille alaiseksi. Joan ei osoittautunut tavallista älykkäämmäksi lapseksi kuin veljensäkään - hänen koulumenestyksensä oli vakaan kahdeksikon luokkaa -, mutta hänestä oli jo varhain havaittavissa tietynlaista kieroutta ja kostonhalua enemmän kuin näistä, minkä isä näki positiivisena asiana. Tytöstä tulisi olemaan vielä paljon hyötyä, koska tästä saisi kasvatettua petollisen, kuolettavasti purevan käärmeen, joka oli viisasta pitää hyvällä puolella. Niinpä Joan pääsi isänsä koulutuksen alaiseksi veljien väännellessä tyytymättöminä kasvojaan asialle.
Joan ei ollut vahva lähitaisteluissa, ei sitten alkuunkaan, eikä näyttänyt kehittyvän niissä tarpeeksi nopeasti vuosien mittaan, minkä vuoksi isä päätti keskittyä hänen suhteensa enemmän aseiden käyttöön. Hänet opetettiin ampumaan aseella kuin aseella lähes moitteettomasti ja käyttämään mitä erilaisimpia esineitä itsepuolustukseen. Lisäksi hänet koulutettiin tärkeisiin keskustelutilanteisiin ja tähän juurrutettiin tietynlaista kylmäpäisyyttä, mikä osoittautui kinkkiseksi, koska hän oli perusluonteeltaan hyvinkin kuumapäinen, mikä vaikeutti haluttujen ominaisuuksien omaksumista. Pokerikasvojen ja ihmisten elekielen opettelu alkoi hänen kohdallaan vasta silloin, kun hänestä oli saatu tarpeeksi tyyni tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siinä ohella isä ruokki hänen hyväksi koettuja, luonteellisia ominaisuuksiaan, jotka vahvistuivat ja alkoivat korostua hänen jokapäiväisessä elämässään.

Neidon kohdatessa teini-iän tuomat haasteet hänen isänsä oli onnistunut kapuamaan järjestön alipäälliköksi ja vanhempi veli oli päässyt työskentelemään tämän alaiseksi. Sisaruksilla oli niihin aikoihin kovat sodat käynnissä keskenään, sillä heidät oli kasvatettu kilpailemaan jatkuvasti keskenään, eikä heille näin ollen ollut muodostunut sitä aivan tavanomaista sisarussuhdetta. Siitä huolimatta Joan oli oppinut rakastamaan veljiään, vaikka asettikin näiden edelle omat pyrkimyksensä ja olikin valmis puukottamaan näitä selkään, jos tarve vaati. Isä seurasi tyytyväisenä vierestä sisarusten jatkuvaa sodankäyntiä ja äiti puolestaan ei jaksanut välittää siitä, sillä oli aivan liian keskittynyt Joanin tulevaisuuden suunnittelemiseen.
Valmistuttuaan lukiosta Joan haki lääketieteelliseen, sillä oli ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut anestesialääkärin pestistä. Häntä kiinnosti erityisesti se, kuinka mikäkin lääkeaine vaikutti niin ihmisen mieleen kuin myös elimistöön ja anestesia oli kiinnittänyt hänen huominsa olemalla hyvin vähän tunnettu lääketieteenala, sekä samaan aikaan haastava. Suhteiden ja kovan yrittämisen ansiosta lääketieteellinen avasi ovensa hänelle, missä hän aloitti lääkärinopintonsa, josta erikoistui lopulta anestesialääkäriksi. Siinä ohella hän kouluttautui akupunktion harjoittajaksi, koska se tuntui kulkevan hyvin käsikädessä lääkärinopintojen kanssa.

24 vuoden ikään mennessä Joan oli kehittänyt itselleen täysin omanlaisen tavan murhata uhrinsa. Kyllä, hän oli lääkäri ja vannonut valan, mutta ensisijaisesti työskenteli 14K Triadille, joka oletti häneltä tiettyjä asioita, eikä järjestölle ollut varaa tuottaa pettymystä. Hän tuli tunnetuksi isänsä luottomiehenä, joka hoiti likaisen työn tämän puolesta yhdessä veljiensä kanssa. Erityisesti triadin sisällä hän saavutti suurta kunnioitusta - siitä huolimatta, että oli nainen - erikoisella murhatavallaan, josta tuli hänelle ominainen; jos haluttiin vähin äänin murhata joku ja jättää mahdollisimman vähän todisteita, hänet pistettiin asialle kera belladonnan myrkyn ja akupunktioneulojen.
Triadin ja lääkärin töiden ohella nainen oli onnistunut kiinnittämään huomionsa komeaan Lau Delun -nimiseen mieheen, jonka oli tavannut äitinsä seurapiirikekkereissä. Tunne osoittautui molemminpuoliseksi, eikä aikaakaan, kun kaksikko vihittiin puolen vuoden seurustelun jälkeen aviopariksi. Kumpikaan vanhemmista ei ollut liittoa vastaan, koska äiti oli tykästynyt Delunin omaisuuteen ja isä puolestaan tämän asemaan triadin keskuudessa, joten liitto oli hyvin edullinen kaikille osapuolille. Joan ei kuitenkaan silloin tiennyt, millaisen hirviön oli mennyt naimaan.
Vain pari kuukautta häiden jälkeen liitto alkoi rakoilla Delunin jäädessä kiinni pettämisestä. Joan kuitenkin leikki tietämätöntä, sillä uskoi sen olevan parhainta siinä tilanteessa, vaikka olikin syvästi loukkaantunut. Hän katsoi sormiensa läpi miehensä touhuja, jotka eivät vain jääneet naistennielemiseen; myös ongelmiin hakeutuminen, uhkapelaaminen ja ennen kaikkea kusen nouseminen tämän hattuun muuttui yleiseksi. Delun onnistui aiheuttamaan ongelmia myös triadille, joka lopulta lähetti murhaajat tämän perään - siinä samalla tämä koko perhe murhattiin. Delun teki katoamistempun, eikä kukaan tiennyt, minne rakoon tämä oli itsensä saanut piilotettua. Silloin Joan nosti kytkintä, sillä tiesi olevansa seuraava triadin tappolistalla. Niinpä hän etsi miehensä käsiinsä uhkaamalla murhata tämän rakastajattaren, joka vielä odotti lasta. Mies ilmestyi hänen luokseen polvillaan anellen ja rukoillen, joten he tekivät sopimuksen, jonka mukaan Joan auttaisi miehensä pois triadin kynsistä yhdessä tämän rakastajattaren kanssa ja Joan saisi tämän omaisuuden kokonaan itselleen avioeropaperit allekirjoitettuaan - pieni kipukorvaus hänelle. Hän oli tyytyväinen sopimukseen, muttei kuitenkaan täysin; hän oli edelleen hyvin katkera, eikä ollut saanut kostoaan.
Puoli vuotta sopimuksen tekemisestä ja avioeron astuttua voimaan Delunin auttamisen päivä koitti. Sinä päivänä Joan murhasi miehensä yhdessä tämän rakastajattaren kanssa. Hän vieläkin muistaa entisen miehensä kanssa käydyn viimeisen keskustelun, jossa tämä väitti hänen rikkoneen sopimuksen. Joan oli kuitenkin vastannut, ettei ollut missään vaiheessa luvannut säästää näiden henkeä, hän oli luvannut auttaa nämä pois triadin kynsistä ja mikä olikaan pomminvarmin tapa kuin kuolema. Lisäksi triad oli ollut alusta alkaen tietoinen hänen suunnitelmistaan ja luovuttanut asian mielihyvin hänen käsiinsä.
Joanin elämä jatkui tästä pienestä tragediasta huolimatta normaalisti, katkeruus kulkien mukana sydämessä.

Täytettyään 29 vuotta triad lähetti hänet New Yorkiin tarkkailemaan ja pitämään yllä Yhdysvalloissa tapahtuvia operaatioita, jolloin Cheng Lifen muuttui Joan Chengiksi turvallisuussyistä. Tämän lisäksi hän osoitti lääkärikelpoisuutensa ja niinpä sai luvan toimia New Yorkissa anestesialääkärinä, minkä jälkeen saikin nopeasti töitä sairaalasta.




PERSONALITY
Päällisin puolin Joan on elegantti, ärtymätön ja moitteettomat käytöstavat omaava nainen, jonka kanssa on helppo vaihtaa pari sanaa aiheesta kuin aiheesta. Todellisuudessa hän on kaukana antamastaan vaikutelmasta; hän on kaikkea muuta kuin elegantti kunnolla hermostuessaan, hänen pinnansa on hiuksenhieno ja siinä vaiheessa unohtuvat myös äidin iskostamat käytöstavat. Joanilla on naurettavan lyhyt pinna, mutta hän ei ota nokkiinsa aivan mistä tahansa asioista, vaan tarpeeksi yllytettynä tai saatuaan tietyn määrän vittuilua osakseen hän räjähtää. Vihaisena hän on kuin raivoava tulivuori, johon kukaan ei halua törmätä ilman minkäänlaisia itsemurha-aikeita, koska niinä hetkinä hän on myös hyvin arvaamaton ja saattaa tehdä aivan mitä vain. Yleensä hän kuitenkin onnistuu hillitsemään ärtymystään tai vihaansa siihen asti, kunnes pääsee omiin oloihinsa. Ja silloin hän tuhoaa kaiken, mitä saa käsiinsä sillä hetkellä.
Nainen hallitsee pokerikasvoilun, sekä osaa olla nennäisesti kylmäpäinenkin, muttei kykene kokonaan peittämään ärtymystään, minkä tarkkaavainen osapuoli saattaa huomata hänen kohottaessa kulmaa tai naurahtaessa sarkastisesti - mitkä ovatkin yleisempiä merkkejä hänen ärtyessään. Poikkeuksellisesti Joanin silmistä on vaikea havaita minkäänlaisia tunnemuutoksia, ne hän onnistuu pitämään lukemattomina.

Lähes jokaisessa asiassa Joan pyrkii ajamaan vain ja ainoastaan omaa etuaan, muista viis. Sen vuoksi hänet leimataan epäluotettavaksi yksilöksi, eikä turhaan; hän on hyvä kiertämään kaikenlaiset sopimukset kuitenkaan suoranaisesti rikkomatta niitä. Hän on myös kiero ja kostonhimoinen, eikä päästä loukkaajiaan helpolla - Joanin on pakko antaa takaisin samalla mitalla. Lisäksi nainen on pitkävihainen, joten häntä on vaikea saada leppymään ja yleensä se tapahtuu vasta sitten kun hän kokee saaneensa purettua pahan olon - koston kautta tietenkin.
Kunnianhimoinen hän ei niinkään ole, mutta kokee kovaa tarvetta osoittaa olevansa naisena kykeneväinen tismalleen samoihin asioihin kuin miehetkin. Mikä juurtaa juurensa triadista, jossa hänen saavutuksistaan huolimatta jäsenet aina tuon tuosta erehtyvät vähättelemään häntä sukupuolensa takia. Jos Joanilta kysyttäisiin niin hänen mielestään naiset olisivat parempia maailmanhallitsijoita kuin miehet, muttei tietenkään tuo kyseistä mielipidettä ilmi.
Vaikka hänestä puuttuu kunnianhimoisuus, on hän kuitenkin nainen, joka tietää tismalleen, mitä haluaa ja miten sen kykenee saamaan - kepulikonstit ovat myös sallittuja. Hän ei siedä epäonnistumisia ja ottaa niistä usein hyvinkin pahasti itseensä, vaikkei ilmaise sitä. Hänellä on tapana jäädä murehtimaan niitä pidemmäksikin aikaa, kunnes saa joko korjattua erheensä tai painettua sen villasella.

Tulisuudestaan huolimatta nainen kykenee olemaan tarvittaessa kylmä ja tunteeton, erityisesti kun kyseessä on suoritettava murha. Hän ei kuitenkaan nauti ihmisten murhaamisesta, hän ei saa siitä minkäänlaisia kiksejä, muttei myöskään koe sitä moraalittomaksi. Uskoltaan Joan on buddhalainen ja uskoo ihmisten pystyvän vaikuttamaan omaan karmaansa, joten jos joku tapetaan triadin toimesta, on sille varmastikin erittäin pätevä syy. Taustalla on myös se, ettei hänelle tulisi mieleenkään kyseistää triadin toimintatapoja ja käskyjä, koska se on kuitenkin kuin toinen perhe hänelle.
Kuumapäänä Joan on hyvin vahvasti tunteiden vietävänä, jotka menevätkin hänellä välillä yhtä vuoristorataa. Hän tuntee vahvasti asioita ja reagoi hyvin herkästi ärsykkeisiin, sen vuoksi hän hermostuu helposti. Tästä syystä nainen on helppo saada iloiseksi mitä pienimmillä asioilla, hermostumaan typerillä asioilla ja kiintymään muihin ihmisiin, jos nämä vain antavat siihen mahdollisuuden. Joan rakastaa aktiviteetteja, joita mm. murhien toteuttaminen ja ampuma- sekä taistelukohtaukset ovat hänelle. Itse murhaaminen ei ole hänen mieleensä, mutta niitä varten rakennetut skenaariot puolestaan ovat, joiden toteuttamisen hän kokee kutkuttavaksi.

Jos jotain hyvää pitäisi löytää Joanista, olisi se ehdottomasti tietynlainen naiivius, jonka isä on epäonnistunut kitkemään hänestä. Hän on skeptinen, mutta kuitenkin sen verran sinisilmäinen, että pienellä houkuttelulla ja suostuttelulla hänet on helppo saada mukaan vähän typerimpiinkin asioihin. Joanissa on myös pientä romantikon vikaa, joka osaa arvostaa niitä pieniäkin eleitä parisuhteessa, eikä vaadi paljoa. Hän ei kuitenkaan ole ollut suhteessa sitten edesmenneen aviomiehensä, sillä ei ole antanut itsensä kiinnostua kenestäkään kyseisen tragedian takia - hän kokee miehet jossain määrin epäluotettaviksi olennoiksi. Joan on ehdottoman uskollinen ihminen ja jos joku onnistuu saamaan hänet puolelleen voi olla varma, että hän tekee kaikkensa toisen puolesta. Hän ei omista monia ystäviä, mutta osaa arvostaa niitä paria ihmistä, jotka todellakin ovat hyväksyneet hänen niin vikoineen päivineen.
Joskus tekemättömyyden vaivatessa nainen saattaa yllättää itsensä haaveilemasta lapsista ja kotiäidin elämästä. Joan ei siltikään oikein tiedä, mitä haluaa elämältään ja onkin vähän hukassa sen suhteen. Ja yleensä kun hän päätyy ajattelemaan tulevaisuuttaan, hän pyyhkii sen pois mielestään töillä, koska kokee sen epämieluisaksi asiaksi. Hän vihaa sitä, ettei tiedä, mitä haluaa tulevaisuudeltaan, mikä sotiikin hänen luonteensa kanssa.


OTHER STUFF

- äidinkielenä kantoninkiina, puhuu moitteettomasti englantia ja kohtalaisesti ranskaa, sekä saksaa
- Kiinan kansalainen, pysyvä oleskelulupa Yhdysvaltoihin
- hemmottelee itseään kauneushoitoloiden palveluilla
- omaa hyvän viinapään...
- ... juokin usein alkoholia yksin ollessaan
- rentoutuu kerran viikossa ottamalla vaahtokylvyn kynttilän valossa kera viinilasin ja rentouttavan musiikin
- kaikkiruokainen, nauttii 'rahvaiden' ruokien syömisestä
- ei osaa arvatenkaan tehdä ruokaa ja käy usein syömässä kalliissa ravintoloissa..
- .. tai sitten pikaruokapaikoissa
- kantaa käsiasetta ja akupunktioneuloja aina mukanaan
- omistaa kolmevuotiaan akita uroksen Zhenin




Kasvojaan lainaa Yoo In Young